Frilandsgrise, fjerkræ, vildt og vin

Da jeg igennem årene har oplevet, at efterspørgelsen på velfærdsprodukter indenfor madvarer er stigende, mente jeg tiden var inde til at finde frem til andre producenter af gode og smagsfulde produkter – direkte fra producenten til kunden. Alle produkterne er dyrlæge kontrolleret.

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Frilandsgrise

Som det sidste nye har jeg nu mulighed for at tilbyde dig og din familie grisekød fra frilandsgrise. Disse grise er en blanding af racerne: Landrace, Yorkshire og Hampshire.
De har en levetid på i alt ca. 5 mdr., hvoraf den første mdr. er ved soen, hvor hun føder dem udendørs. De sidste 4 mdr. af deres opvækst foregår ude på marken med adgang til hytter med halm. De går i flokke på ca. 20 grise pr. tønde land – ligesom dyrene ville have fortrukket det i den frie natur. Deres foder består hovedsagelig af: græs, rødder, orme, biller og færdigblandet grisefoder. Grise er nemlig ikke vegetarer!!


 
Sjove, glade med krølle på hale…
 

Frilandsfjerkræ

Dyrene er opdrættet under gode og frie forhold og de færdes på friland, når vejret tillader det.

Slagtekyllinger bliver måltidsfodret d.v.s. der bliver strøet korn over deres udeareal om morgenen, samtidig finder de også mange andre naturlige fødeemner, der alt i alt gør at du får et sundere produkt i forhold til kyllinger, der er fodret op indendørs med færdigblandet foder og uden de store muligheder for motion.

Kyllingerne er minimum 80 dage når de slagtes, i modsætning til industriens ”papkyllinger” på ca. 37 dage, d.v.s. at de får lov til at udvikle sig og vokse i deres eget tempo.

Det skal også lige nævnes at kyllingerne er opfodret uden vækstfremmer og andre antibiotika iblandet foderet, kun rene naturlige råvarer.
 

Vildtprodukter

Du har nu mulighed for at bestille vildtprodukter. Tyklundgaard har indgået aftale med nogle af de jyske godser ang. salg af kød fra råvildt – sikavildt – krondyr – vildsvin – gråænder – samt fasaner.
 
På grund af sit høje proteinindhold og ringe fedtindhold er vildtkød et ideelt næringsmiddel især som kaloriefattig ernæring.

Dyrene har levet et frit liv i skov og på mark og ordet: dyrevelfærd kommer helt til sin ret for disse smagsfulde produkter.

Bla. kan du bestille rådyrryg, krondyrsteaks, vildsvinkølle, vildtfars samt sika-spegepølse. Ønsker du andre udskæringer finder vi ud ad det også!!!
 
 

Dette gælder for alle vildtprodukter:

Kan leveres så længe lager haves – hvad der falder for jægerens bøsse, er naturen med til at bestemme….
 

 
 
 
Tip en ven  Sitemap - oversigt over tilgængelige sider  Udskriv
Tyklundgaard · Tyklundvej 3, Løve · 8654 Bryrup · Tlf. 75 75 68 69 · Mob. 30 86 68 78